Statusrapport från konferensorganisatörerna

Till mötet har en stor mängd intressanta förslag på papers och sessioner inkommit. Tack alla förslagsställare! Vi konferensorganisatörer (conference organizers) har granskat samtliga inkomna papers och sessionsförslag och vi kommer under de två första veckorna i februari ge besked om vilka som antagits. Alla förslagsställare kontaktas per epost. För de som har anmält fullständiga sessioner kommer endast ordförande kontaktas.

Konferenskommittén arbetar samtidigt vidare med att skapa ett konferensschema. Detta kommer att presenteras på hemsidan under februari månad.

Om du som förslagsställare inte har fått ett personligt besked senast den 17 februari ber vi dig att kontakta oss på nkghm2015@historia.su.se. Ange ditt namn och titel på din session eller ditt paper.

Den 17 februari öppnar anmälan till konferensen! Observera att anmälan krävs även för dig som har föreslagit ett paper eller session.  Earlybird-priser gäller fram till 15 mars. Läs mer under fliken ”anmälan”.

***

The conference organizers have received a great many proposals for papers and sessions and would like to extend our gratitude to all who have submitted proposals. The conference organizers have examined all proposals and will be sending out confirmations during the first two weeks of February. Those who have submitted papers will be contacted individually. For sessions, only the chair of the session will be contacted.

The conference organizers will work to finalize the session schedule which will be presented on our website during the course of the month of February.

If you’ve submitted a paper or if you chair a session and have not heard from us by February 17 we ask that you contact us at nkghm2015@historia.su.se. Make sure to give your full name as well as the name of your session or paper.

Registration for the conference opens February 17! Please observe that you must register for the conference regardless of whether you have submitted a paper or a session or not! Early-bird registration is open until March 15. You can find more information under the header ”anmälan”.