Nu har anmälan öppnat!

English below:

Idag öppnar anmälan till Nordiska Kvinno- och Genushistorikermötet 2015! Information samt länk till anmälan finner ni under fliken Nordiska Kvinno- och Genushistorikermötet 2015 > Anmälan, eller på den här länken. Om ni har frågor eller uppstår problem med er anmälan så mejla till konferensorganisatörerna på nkghm2015@historia.su.se.

De närmsta dagarna kommer det även läggas upp information om de sessioner och individuella papers som accepterats till konferensen.

Vi ser fram emot en spännande konferens i augusti!

– Konferensorganisatörerna

Today the sign-up for the Nordic Gender and History Conference 2015 has opened! Information and a link to the sign-up sheet is available under the header ”Nordiska Kvinno- och Genushistorikermötet 2015 > Anmälan” above, or you can head directly to the correct page through this link. The sign-up sheet is in Swedish so if you require assistance with sign-up or have any other questions regarding your sign-up please email the conference organizers at nkghm2015@historia.su.se.

In the next couple of days the website will be updated with information about accepted sessions and individual papers as well.

We look forward to an exciting conference in August!

– The Conference Organizers