Information till presumptiva konferensdeltagare

ENGLISH BELOW:

Kära konferensdeltagare!

Sista dagen för early-bird anmälan närmare sig och anmälningarna rasslar in i rask takt. Från konferensarrangörernas sida vill vi därför informera om att antalet deltagare till middagen i stadshuset är begränsat och att vid övertal så är det principen först till kvarn som gäller. Vi är positivt överraskade av det stora intresset för konferensen och hoppas kunna leva upp till det.

– Konferensarrangörerna

***

Dear conference participants!

Last day of early-bird sign up is drawing to a close and many of you have been signing-up in the past couple of days, which is really exciting. From the conference organizers we would like to inform you that the number of seats for the dinner at city hall is limited and in case interest outmatch the number of available seats they will be distributed on a first come, first serve basis. We are very excited about the interest for our conference and hope it will live up to all of your expectations,

– The conference organizers