Sessionsindelningen klar!

ENGLISH BELOW

Konferensarrangörerna är glada att kunna meddela att den slutgiltiga indelningen av papers i sessioner nu är klar! Samtliga sessioner finns nu under fliken sessioner på hemsidan. För den som främst är nyfiken på hur indelningen av papers blev ligger dessa för närvarande längst ner på sidan under titeln ”papersessioner”.

Vi uppmanar alla som fått ett paper accepterat till konferensen att kontrollera sin inkorg då alla ska ha fått ett mejl med information om sin sessionstillhörighet samt att ni kontrollerat att ni och er session finns på hemsidan. Om något har råkat försvinna i redigeringen så hör av er så ordnar vi till det!

– Konferensarrangörerna

***

The conference organizers are pleased to announce that all individual papers have now been organized into sessions! You can find all sessions below the header sessioner on this website.For those who are primarily curious about these new sessions they can be found near the bottom of the page under the header ”paper sessions”.

We ask that everyone who has had an individual paper accepted to the conference check their inbox as you should have recieved an email with information about your session, as well as that the website displays your session information correctly. Should anything have gone amiss, please contact us and we will be sure to fix it!

– The conference organizers