Angående konferensmiddagen

ENGLISH BELOW

Kära konferensdeltagare!

Som ni säkert vet så kommer konferensmiddagen äga rum på stadshuset på torsdagen under konferensen. Då intresset för konferensen var långt större än förväntat har vi tyvärr inte plats för alla på stadshuset, vilket aviserats under anmälningsperioden på vår facebooksida. En mindre skara är därför inbjudna till middag på Blekholmen där konferensfesten även äger rum. De som är berörda av detta kommer att meddelas via mejl. Tack för visad förståelse!

***

Dear conference participants,

As you know the conference dinner will take place at City Hall on thursday during the conference. Due to the unexpectedly big interest in the conference everyone unfortunately cannot be accomodated at City Hall. A small number of participants will be invited to dinner at Bleholmen, where the conference after party will take place. Those affected will be contacted via email. Thank you for your understanding.